Muziekles

Geschikt voor jong en oud: muziekles bij het Orkest van Almelo! Het Orkest van Almelo beschikt over een vast, gekwalificeerd docententeam. De enthousiaste docenten zijn afgestudeerd aan het conservatorium en verzorgen wekelijkse muzieklessen op alle instrumenten die te vinden zijn in een harmonieorkest. Leden worden opgeleid om in het Jeugdorkest of in het Groot Orkest te spelen en worden voorbereid op het doen van muziekexamens. Er wordt altijd rekening gehouden met en ingespeeld op het niveau van de leerling.

Heeft uw kind al een cursus Algemene Muzikale Vorming gevolgd? Of is uw kind ouder dan 8 jaar? Dan kan hij of zij ook direct starten met muziekles bij onze eigen lespraktijk op een instrument naar keuze. Hoorn, bariton, trompet of trombone bijvoorbeeld. Of misschien wel slagwerk, klarinet, dwarsfluit, hobo of saxofoon. Genoeg keuze!

En hoe leuk is het om na een tijdje samen met anderen in een orkest te spelen? Heel erg leuk! Daarom heeft het Orkest van Almelo een Jeugdorkest voor beginnende muzikanten. Voor de wat meer ervaren spelers is het Groot Orkest een goede keuze. (Verwijzing naar Groot Orkest en Jeugdorkest)